Değerli Meslektaşlarım
Uzun Yıllardır Tüm Meslek Camiası olarak Mücadele ettiğimiz 4.Dönem Geçici Verginin kaldırılması ile ilgili biliyorsunuz Ekonomi Paketinde müjde verilmiş ve 4. Dönem Geçici verginin kaldırılacağı duyurulmuştu.
Bu kapsamda gözler Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerine döndü ve çok zaman geçmeden kulislerden gelen duyumlara göre bu beyannamelerin beyan sürelerinin 1 ay öne çekileceği duyulmaya başlandı.
Bu kapsamda 5 Ekim 2021 günü Meclis Plan Bütçe Komisyonu Toplantısı da vardı ve Türmob’da Başkan seviyesinde bu toplantıya katıldı. İlgili Konuşmalar herkese açık bir metin haline getirildiği için Meclisin sitesinde yer alan toplantı tutanaklarını aşağıya ekledim. Tüm Konuşmaları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
İlgili toplantı tutanağında Türmob Başkanımız Sn. Emre KARTALOĞLU’nun söz aldığı ve görüşünü belirttiği bölümleri renklendirdik ve sizler ile paylaşıyoruz. Tutanaklardan da Görüleceği üzere aslında hepimizin dillendirmek istediği şeyler o ortama yakışacak şekilde dillendirilmiş ama biliyoruz ki mühür ve çoğunluk kimde ise günün sonunda o oluyor. Burada da o olacak gibi duruyor.
TOPLANTI TUTANAĞINDA KONUŞULANLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTE TIKLAYINIZ.
Belki son bir hamle olarak sizler de isterseniz twitter da bu maddenin böyle yasalaşmaması için çoğunluğun aldığı karara cogunluk ile karar vererek sesimizi duyurabilir. Türmob Başkanı’mızın dillendirdiği konuyu hep birlikte dillendirerek son anda kararın geri çevrilmesini sağlayabiliriz. Olmazsa da Safımızı belli etmiş oluruz.
Ne Dersiniz?